JOHTAJA ONNISTUU KUN JOHDETTAVA ONNISTUU

Johtaminen on ensin ihmisten ja vasta sitten asioiden johtamista. Innostamista, kuuntelemista ja tukemista. Ohjaamista ja yhteisen suunnan näyttämistä. Kehittämistä ja tulosten tekemistä. Hyvä johtaja osaa ja oppii lisää kaiken aikaa. Hyväksi johtajaksi ei synnytä. Johtamisen onnistumisen ainoa mittari on johdettavien onnistuminen.

Me uskomme, että jokainen haluaa työskennellä parhaissa työpaikoissa parhaiden johtajien kanssa. Me uskomme, että jokaisella on oikeus parhaaseen johtamiseen.

Jotta tulet parhaaksi, annamme sinun käyttöösi kaiken osaamisemme, jota olemme kehittäneet lähes 40 vuotta. Olemme valmentaneet miljoonia johtajia ja tiiminvetäjiä ympäri maailman auttamaan alaisiaan onnistumaan, luomaan parempia työpaikkoja ja tekemään tulosta.

MIKSI BLANCHARD?

Meidän työllämme on yksi tarkoitus: auttaa sinut ja työntekijäsi loistamaan.
Haluamme ylittää meille asettamasi odotukset ja saada organisaatiosi menestymään.

icon-certificate
KESTÄVÄ JA KOETELTU SISÄLTÖ

SLII® on maailman käytetyin johtamisen malli. Johtamisen lisäksi erikoisalojamme ovat luottamus, motivaatio, muutos ja palvelu. Tavoittenamme on ROI – sijoitetun pääoman tuottoaste eli valmennuksen hyötysuhde. 

icon-chart
YKSINKERTAINEN JA SIKSI TOIMIVA

Monet asiakkaistamme kutsuvat mallejamme johtamisen insinöörimalleiksi. Ne ovat yksinkertaiset ymmärtää ja kevyet ottaa käyttöön: Ne toimivat.

icon-people
POLTTOPISTEESSÄ JOHTAJAT

Johtajat ovat toiminnan ytimessä. Kun johtajat luovat ympäristön, jossa ihmiset saavat mahdollisuuden johtaa itseään, syntyy johtajuuden kulttuuri. Vain silloin johtaminen onnistuu. Koska lopulta vain itsensä johtajia voi johtaa hyvin.

icon-book
KANSAINVÄLISESTI KOTIMAINEN

Löydät meiltä jokaiseen tarpeeseesi kokeneen osaajan. Toimimme ympäri maailman kymmenillä kielillä, aina kansainvälisellä laadulla ja paikallisiin tapoihin ja kulttuureihin sovitettuna.

TUTUSTU TIIMIIMME

Me haluamme auttaa sinua ja organisaatiotasi onnistumaan.

Pasi Lehtiniemi - Blanchard Finland

Pasi Lehtiniemi

DIRECTOR & EXECUTIVE ADVISOR

Pasi Lehtiniemi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä ihmiskeskeisen johtajuuden kehittämisestä.

Pasi vastaa Ken Blanchard yhtiöiden  globaalista partneruudesta Suomessa.

Email. pasi.lehtiniemi@sovelto.fi

Puh. +358 50 5151773

risto

Risto Ahonen

LEADERSHIP COACH

Risto Ahonen on työskennellyt Ken Blanchard -yhtiöiden kanssa vuodesta 2000. Hänellä on vahva kokemus Blanchard -valmennusten teoteuttamisesta kansainvälisille ja kotimaisille orgnanisaatoille useilla toimialoilla. Asiakkaat arvostavat Riston energistä otetta ja kykyä kytkeä valmennuksen sisältö osallistujien työhön kaikilla tasoilla. Risto uskoo, että vain itsensä johtajia voi johtaa.

Email. risto.ahonen@sovelto.fi

Puh. +358 40 545 3631