KAIKKI ANSAITSEVAT HYVÄÄ JOHTAMISTA

Johtaminen on ensin ihmisten ja vasta sitten asioiden johtamista. Innostamista, kuuntelemista ja tukemista. Ohjaamista ja yhteisen suunnan näyttämistä. Kehittämistä ja tulosten tekemistä. Hyvä johtaja osaa ja oppii lisää kaiken aikaa. Hyväksi johtajaksi ei synnytä. Johtamisen onnistumisen ainoa mittari on johdettavien onnistuminen.

Me uskomme, että jokainen haluaa työskennellä parhaissa työpaikoissa parhaiden johtajien kanssa. Me uskomme, että jokaisella on oikeus parhaaseen johtamiseen.

Jotta tulet parhaaksi, annamme sinun käyttöösi kaiken osaamisemme, jota olemme kehittäneet lähes 40 vuotta. Olemme valmentaneet miljoonia johtajia ympäri maailman auttamaan työntekijöitään onnistumaan, luomaan parempia työpaikkoja ja tekemään tulosta.

MIKSI BLANCHARD?

Meidän työllämme on yksi tarkoitus: auttaa sinut ja työntekijäsi loistamaan.
Haluamme ylittää meille asettamasi odotukset ja saada organisaatiosi menestymään.

icon-certificate
TODISTETUSTI TOIMIVA JA LAAJASTI TESTATTU SISÄLTÖ

Kaksi maailman eniten käytettyä johtamismallia SLII®-malli ja The One Minute Manager, kuten myös osaaminen luottamuksen, motivaation, muutoksen johtamisen ja asiakaspalvelun teemoissa sekä laajasti testattu sisältö auttavat sinua saavuttamaan kehittämisinvestoinnillesi mahdollisimman korkean tuoton (ROI). 

icon-chart
YKSINKERTAINEN JA SIKSI TOIMIVA

Vuosien tutkimuksen ja kokemuksen perusteella johtamisen kehittämisen ohjelmamme tarjoavat yksinkertaisia ja tehokkaita malleja, jotka toimivat ja joita voidaan soveltaa käytäntöön välittömästi.

icon-people
POLTTOPISTEESSÄ JOHTAJAT

Johtajat ovat toiminnan ytimessä. Johtamisvalmennuksemme auttavat heitä saavuttamaan tavoitteet ja luomaan erinomaisen henkilöstökokemuksen organisaatioon.

icon-book
KANSAINVÄLISESTI KOTIMAINEN

Löydät meiltä jokaiseen tarpeeseesi kokeneen osaajan. Toimimme ympäri maailman kymmenillä kielillä, aina kansainvälisellä laadulla ja paikallisiin tapoihin ja kulttuureihin sovitettuna.