MITEN TEEMME YHTEISTYÖTÄ KANSSASI

Todistetusti toimiva prosessimme ohjaa yhteistyötämme onnistuneen johtamisen kehittämisen ratkaisun määrittelemiseksi, suunnittelemiseksi, toteuttamiseksi ja tulosten arvioimiseksi. Työskentelemme kanssasi kehittämällä johtamista, joka antaa johtajillesi mahdollisuuden menestyä nyt ja tulevaisuuden kasvavissa vaatimuksissa.

Neljä askelta inspiroivien johtajien valmentamiseen

manager-1

1. Liiketoiminnan tavoitteiden ymmärtäminen

Haluamme oppia ja ymmärtää tarpeesi, haasteesi ja tavoitteesi.

manager-2

2. Oppimispolun suunnittelu

Suunnittelemme kanssasi parhaan oppimispolun tavoitteidesi saavuttamiseksi.

manager-3

3. Oppimiskokemuksen toteutus

Autamme tarpeitasi vastaavan monimuotoisen valmennusohjelman toteuttamisessa.

manager-4

4. Tulosten mittaus ja ylläpito

Arvoimme kehittämisen tuloksia ja tuemme sinua tulosten saavuttamisessa.

MODERNIN OPPIMISKOKEMUKSEN TOTEUTUSVAIHTOEHDOT

Innovatiiviset valmennusohjelmamme perustuvat vuosien tutkimukselle ja miljoonien johtajien koulutuskokemukselle. Valmennusohjelmamme mukautuvat joustavasti tarpeeseen ja muuttavat johtajuutta pysyvästi.

hw-learning-journey-icon

OPPIMISPOLUT

Autamme sinua tunnistamaan osaamiskuilut ja luomaan mukaansatempaavia oppimispolkuja näiden ratkaisemiseen yhdistämällä merkityksellisiä ja inspiroivia lähi- ja etävalmennusta sekä digitaalista sisältöä. Lue lisää. 

hw-live-virtual-icon

VALMENNUKSET

Asiantuntijoiden ja kokeneiden valmentajien maailmanlaajuinen verkostomme tarjoaa inspiroivia virtuaalisia ja henkilökohtaisia valmennusratkaisuja, jotka antavat oppijoille mahdollisuuden harjoitella uusia taitoja turvallisessa ympäristössä. Lue lisää.

hw-open-workshops-icon

AVOIMET VALMENNUKSET

Etä- ja lähivalmennuksina toteutettavat valmennukset ovat ihanteellinen paikka tiimillesi osallistua johtamisen kehittämisratkaisuihimme. Ne ovat myös kätevä tapa tutustua ratkaisuihimme. Katso tulevat avoimet valmennukset.

hw-t4t-icon

VALMENTAJAVALMENNUKSET (T4T)

Osaamisen siirtäminen voi olla tehokkainta, kun valmennat omat valmentajat yhteen tai useampaan valmennusratkaisuun. Silloin sisäiset valmentajasi toimivat myös sisäisinä muutoksen ajureina. Valmentajavalmennukset löydät täältä.

hw-digital-learning-icon

DIGITAALINEN OPPIMINEN

Digitaaliset oppimisratkaisumme sisältävät omaan tahtiin itseopiskeltavia yksittäisiä verkkokursseja ja kohderyhmäkohtaisia digitaalisia oppimispolkuja. Näitä voidaan tukea erilaisilla vuorovaikutteisilla yhdessä oppimisen ratkaisuillamme. Lue lisää.

hw-interactive-keynote-icon

VUOROVAIKUTTEISIA SYTYKEPUHEENVUOROJA

Inspiroi henkilöstöäsi hauskoilla, mielenkiintoisilla ja valaisevilla lähi- tai etänä toteuttavilla asiantuntijoidemme sytykepuheenvuoroilla. Käytettävänäsi on joukko kansainvälisiä tai kotimaisia asiantuntijoita. Tutustu asiantuntijoihimme.

hw-custom-design-icon

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT

Voimme räätälöidä sinulle oman valmennuksen ja valmennusohjelman. Tiimimme voi suunnitella sinulle täysin uuden ratkaisun tai voimme mukauttaa olemassa olevia esimerkiksi materiaalin tai toteutustavan osalta.

hw-coaching-icon

COACHING

Sertifioidut coachimme tukevat johtajiasi ja työntekijöitäsi valmennusohjelmissa opittujen taitojen ja ajattelutapojen vahvistamisessa sekä kehittymisen tukemisessa. Lue lisää.

hw-enterprise-licensing-icon

ORGANISAATIOKOHTAINEN LISENSSI

Voit hankkia vuosilisenssin Blanchardin digitaaliseen kirjastoon. Näin voit sisällyttää sen sisältöä omiin johtamisen kehittämisohjelmiisi.

ALOITETAAN KESKUSTELU

Ota yhteyttä niin aloitetaan keskustelu siitä, miten voimme auttaa organisaatiotasi johtajuuden kehittämisessä.

Vai haluatko keskustella suoraan puhelimessa? soita numeroon +358 2 2828 511