MITEN TEEMME YHTEISTYÖTÄ KANSSASI

Todistetusti toimiva prosessimme ohjaa yhteistyötämme onnistuneen johtamisen kehittämisen ratkaisun määrittelemiseksi, suunnittelemiseksi, toteuttamiseksi ja tulosten arvioimiseksi. Työskentelemme kanssasi kehittämällä johtamista, joka antaa johtajillesi mahdollisuuden menestyä nyt ja tulevaisuuden kasvavissa vaatimuksissa.

REITTISI MAAILMAN PARHAASEEN JOHTAMISEEN

manager-1

1. KUUNTELEMME

Haluamme oppia ja ymmärtää tarpeesi, haasteesi ja tavoitteesi.

manager-2

2. SUUNNITTELEMME

Suunnittelemme tehokkaimman valmennusohjelman tavoitteidesi saavuttamiseksi.

manager-3

3. TOTEUTAMME

Autamme tarpeitasi vastaavan monimuotoisen valmennusohjelman toteuttamisessa.

manager-4

4. ARVIOIMME

Arvoimme valmennusten tehoa ja tuloksia, ja teemme muutoksia tarpeen mukaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

MODERNIN OPPIMISKOKEMUKSEN TOTEUTUSVAIHTOEHDOT

Innovatiiviset valmennusohjelmamme perustuvat vuosien tutkimukselle ja miljoonien johtajien koulutuskokemukselle. Valmennusohjelmamme mukautuvat joustavasti tarpeeseen ja muuttavat johtajuutta pysyvästi.

hw-identifying-onsite-training-needs

LÄHIVALMENNUKSET

Lähiopetus on vuoropuhelua ja käytännön harjoittelua parhaimmillaan. Innostavat ja osallistavat menetelmät tekevät valmennuksesta elämyksen ja kokemuksen, joka muistetaan vuosikymmenten ajan. Apunasi on maailmanlaajuinen valmentajaverkosto.

hw-t4t-training-needs-assessment

VALMENTAJAVALMENNUKSET (T4T)

Osaamisen siirtäminen voi olla tehokkainta, kun valmennat omat valmentajat yhteen tai useampaan valmennusratkaisuun. Silloin sisäiset valmentajasi toimivat myös sisäisinä muutoksen ajureina.

Valmentajavalmennukset löydät täältä.

hw-virtual-training-leadership-development

VIRTUAALIVALMENNUS

Virtuaalivalmennus on joskus tehokkain valinta. Silloin vain ajalla on väliä, paikka on vapaa. Lähiopetuksen ja virtuaalin yhdistelmä eli monimuoto-opetus vähentää joskus aika- ja matkakustannuksia.

hw-leadership-training-needs-assessment

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT

Kun tarvitset jotain erityistä, kuten uuden strategian jakamisen koko organisaation kanssa, räätälöimme ohjelmat tarpeittesi mukaan. Suunnittelemme kanssasi myös pitkiä valmennusohjelmia, joihin usein löytyy myös tukirahoitusta ulkopuolelta.

hw-leadership-development-programs-workshops

AVOIMET KOULUTUKSET

Oletko yksin tai työkaverisi kanssa kiinnostunut kehittämään osaamistasi? Haluatko testata jonkin ratkaisun sopivuuden juuri sinun työpaikkasi tarpeisiin? Osallistu avoimeen valmennukseen, ja jos teitä on monta, niin kysy tarjousta!

hw-identifying-your-leadership-training needs

SYTYKEPYHEENVUOROT

Virkistät ja voimaannutat väkesi toiminnallisilla sytykepuheenvuoroilla, joita pitävät aiheittensa kiistattomat kotimaiset tai kansainväliset tähdet. Aihe-esimerkkejä: "Vain itsensä johtajia voi johtaa", "Motivaatio on taito, jota voi kehittää", "Palaute kuuluu kaikille".

ALOITETAAN KESKUSTELU

Ota yhteyttä niin aloitetaan keskustelu siitä, miten voimme auttaa organisaatiotasi johtajuuden kehittämisessä.

Vai haluatko keskustella suoraan puhelimessa? soita numeroon +358 2 2828 511