MAAILMAN ENITEN KÄYTETTY JOHTAMISEN MALLI

Etsitkö johtamisvalmennusta, joka tuottaa tehoa ja tuloksia organisaatiollesi? SLII® on ajan testaama, koeteltu johtamisen malli ja valmennus, jonka on käynyt yli viisi miljoonaa johtajaa ja tiimin vetäjää kaikkialta maailmasta. Suomessa kymmenet tuhannet johtajat tuntevat mallin ja suurin osa heistä pitää sitä parhaana johtamisen mallina, jonka he ovat kohdanneet.

sl2-training-research

perustana tutkimus ja kokemus

SLII®-malli perustuu yli 30 vuoden tutkimukseen, miljoonien tuntien kokemukseen arjen työpaikoilla ja luokkahuoneissa sekä johtamisen kehittämisen parhaiden asiantuntijoiden osaamiseen. Blanchard on valittu yhdeksi parhaaksi johtamisen koulutustaloksi vuosi toisensa jälkeen.

SLII-productivity

todistetut tulokset

SLII® tuo sinulle kymmenkertaisen investoinnin takaisinmaksun parantuneena tuottavuutena, vähentyneenä työvoiman vaihtuvuutena ja myynnin sekä tuottojen kasvuna.

SLII-works

toimii kaikissa ympäristöissä

SLII® toimii yli 20 kielellä kansainvälisesti ja paikallisesti, pienissä ja suurissa organisaatioissa, kaikilla toimialoilla, matriisissa, linjassa, projekteissa ja organisaation kaikilla tasoilla. Suomessa sovitamme aineistot aina suomen kieleen ja kulttuuriin.

SLII-brain

perustuu aivotutkimukseen

SLII® tarjoaa terveellistä ravintoa aivoillemme. Se ravitsee ILOa eli psykologisia perustarpeitamme itsenäisyyteen, liittyneisyyteen ja osaamiseen. SLII® auttaa meitä vaalimaan johtamisen kulttuuria, joka edistää yhteistyötä, innovatiivisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä.

ANNA JOHTAJILLESI TYÖKALUT INSPIROIDA JA PARANTAA SUORITUSKYKYÄ

käyttämällä yhtä johtamistyyliä et voi luoda merkityksellisiä yhteyksiä

Tutkimukset osoittavat, että työntekijät tarvitsevat eritasoista ohjausta ja tukea riippuen heidän osaamisestaan ja sitoutumisestaan. Useimmat johtajat kuitenkin käyttävät vain yhtä johtamistyyliä – ja tämä näkyy tuloksissa: liikevaihdossa, työntekijöiden sitoutumisessa, tuottavuudessa, hukattuina mahdollisuuksina ja monessa muussa.

54%

johtajista käyttää tilanteesta riippumatta vain yhtä johtamistyyliä.*

Mika tarkoittaa

50%

tilanteista johtajat käyttävät jotain sellaista johtamistyyliä, joka ei lainkaan sovi työntekijän tarpeeseen.

parhaat johtajat rakentavat
merkityksellisiä yhteyksiä

Parhaat johtajat antavat työntekijöille juuri heidän tarvitsemansa määrän ohjausta ja tukea juuri oikealla hetkellä. He antavat ohjeita tai tukevat itsenäisyyttä, jotta työntekijät oppivat ja onnistuvat. He osaavat kehittää työntekijöitten osaamista, itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä niin, että työntekijät saavuttavat yhdessä sovitut tavoitteet ja tekevät tulosta koko työyhteisölle.

SLII-accelerate

kiihdytä kehitystä

Anna ihmisille juuri oikea määrä ohjausta ja tukea. Silloin he kehittyvät nopeimmin, pyrkivät parhaimpaansa ja saavuttavat tavoitteensa.

SLII-common-language

luo yhteinen johtamisen kieli

Kun luot yhteisen johtamisen kielen, viestintä sujuu ratkaisevasti paremmin. Yhteisellä kielellä tuot vuoropuheluun selkeyttä, vähennät väärinkäsityksiä ja vaalit johtamiskulttuuria, jossa arvostetaan huippuosaamista.

SLII-retain

pidä osaajat talossa

Hyvänä johtajana johdat tiedon ja sopimusten, et omien oletustesi mukaan. Silloin osaat mätsätä johtamistyylisi työntekijöittesi todellisten tarpeitten mukaan. Siksi työntekijät arvostavat sinua ja samalla koko työyhteisöä.

SLII-problemsolving

johda itsensä johtajia

Auta ihmisiä tulemaan itsensä johtajiksi, koska silloin he oppivat tuntemaan kykynsä ja valtansa. Heistä tulee ongelmien ratkaisijoita, ei vain ongelmien osoittajia. Ja koska vain itsensä johtajia voi johtaa.

todistetusti toimiva ja laajasti testattu JOHTAMISMALLI

SLII® -malli tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen viitekehyksen, joka auttaa johtajia ja tiiminvetäjiä ajattelemaan itse. Malli auttaa johtajaa ensin kysymään, mitä työntekijä todella tarvitsee. Kun työntekijä on tuonut tarpeensa esille ja sanoittanut ne, johtaja ja työntekijä sopivat yhdessä, millainen johtaminen täyttää tarpeet. SLII®-mallin ajattelutavan mukaan johtaminen on aina yhteistyötä, ei ylhäältä-alas -johtamista.

SLII®-ajattelutavan mukaisesti johtamisen onnistumisella on vain yksi mittari: johtaja onnistuu, kun johdettava onnistuu. Kun työntekijät ja tiimin jäsenet saavuttavat tavoitteensa, myös johtaja tai tiiminvetäjä saavuttaa tavoitteensa. Kun he onnistuvat, myös organisaatio onnistuu eli saavuttaa tavoitteensa.

 

slii johtamistyylit

VALITSE SLII® JOHTAMISEN MALLIKSI

SLII®-valmennus on monesti palkittu oppimisen matka, joka koostuu neljästä vaiheesta: aloita, opi, harjoittele ja sovella. Valmennus on osoitus Blanchardin huippusuunnittelusta, matkanteko innostaa oppimaan koko ajan uutta ja soveltamaan opitun myös käytäntöön. Siksi investointisi tuottaa lupaamamme tulokset.

  • Tunteisiin vetoavat videot kuvaavat osuvasti ja hauskasti, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei
  • Tosielämään perustuvat harjoitukset ja keskustelut haastavat osallistujat kehittymään ja sisäistämään opitun
  • SLII® -mobiilisovellus tuo hyvän johtamisen työkalun käden ulottuville joka tilanteeseen
  • SLII® Haaste varmistaa, että valmennukseen osallistuneet johtajat ottavat uudet opit käyttöön mahdollisimman nopeasti
  • Sähköiset työkalut ja keskusteluoppaat auttavat johtamaan arjessa ja käymään keskusteluja, joita työntekijät ja johtajat tarvitsevat
  • SLII® Kuntotesti tarjoaa tilaisuuden hakea palautetta johtamisesta työntekijöiltä yhä uudelleen ja uudelleen, jolloin kehittyminen on paljon helpompaa ja varmempaa
  • Työntekijöille tarkoitettu työntekijän aineisto edistää yhteisen johtamisen kielen luomista ja vakiinnuttamista
  • SLII® Pelikirja tarjoaa HR:lle ja johtamisen kehittäjille ainutlaatuisen oppaan viestintään ja valmennuksen tulosten hyödyntämiseen koko organisaatiossa

Haluatko lisätietoja?

aloitetaanko?

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja siitä,
kuinka johtajistasi voi tulla hyviä johtajia, joita muut haluavat seurata

*Getting to Know the LBAII, The Ken Blanchard Companies.