MIKÄ ON JOHTAJUUSHAASTEESI?

On usein haastavaa rakentaa ratkaisu, jolla on suora vaikutus liiketoiminnan tulokseen. Blanchardin johtajuusvalmennukset on suunniteltu johtajille, jotka ymmärtävät henkilöstön sitoutumisen ja pysyvyyden vaikutuksen organisaation suorituskykyyn ja parempiin tuloksiin.

ME VOIMME AUTTAA ORGANISAATIOTASI MM. SEURAAVISSA ASIOISSA...

JOHTAJUUDEN KEHITTÄMISEN

KUMPPANI

Neljän vuosikymmenen ajan Ken Blanchard -yhtiöt on kehittänyt maailman parhaita johtajia. Me olemme operatiivisen johtamisen asiantuntijoita, ja tiedämme miten saamme aikaan halutun lopputuloksen samalla kun luomme kulttuuria, joka sitouttaa ja inspiroi työntekijät mukaan.

Jokaisen organisaation tavoitteet ovat moniulotteisia. Johtajuuden kehittäminen rakentuu vahvuuksien, sitoutuneiden työntekijöiden ja muutoksen johtamisen varaan. Mikä onkaan tavoitteesi, meillä on sinulle ratkaisu, jolla tavoitteesi toteutuvat todennäköisemmin ja tulokset kestävät aikaa.

JOKAINEN VOI OLLA JOHTAJA

SLII-training2

SLII®

SLII® malli tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen viitekehyksen, joka auttaa johtajia ja tiiminvetäjiä ajattelemaan itse. Malli auttaa johtajaa ensin kysymään, mitä työntekijä todella tarvitsee.

LUE LISÄÄ

p-self-leadership-training-programs

ITSENSÄ
JOHTAMINEN

Itsensä johtamisen (SELF LEADERSHIP) -valmennuksessa työntekijäsi oppivat ajattelutavan ja taidot, jotka he tarvitsevat tullakseen oman työnsä johtajiksi. Parhaiksi itsekseen, itsensä johtajiksi, jotka ottavat vastuun tuloksistaan.

LUE LISÄÄ

Team-training

TIIMIN
JOHTAMINEN

Tiimin johtaminen (TEAM LEADERSHIP) opastaa johtajille kuinka valita ja käyttää oikeaa johtamistyyliä tiimin eri kehitysvaiheissa, jotta tiimi saavuttaa tavoitteensa mahdollisimman tehokkaasti.

p-first-time-manager-leadership-development-training

KÄYTÄNNÖN
JOHTAMINEN

Käytännön johtaminen (MANAGEMENT ESSENTIALS) -valmennus antaa uusille ja kokeneemmille projektipäälliköille tai tiiminvetäjille taidot ja ajattelutavan, joita he tarvitsevat siirtyessään asiantuntijasta ihmisten esimieheksi.

LUE LISÄÄ

MUUTA JOHTAJUUTTA JA KULTTUURIA

p-building-trust-leadership-training

LUOTTAMUKSEN
RAKENTAMINEN

Luottamuksen rakentaminen (BUILDING TRUST) opastaa johtajille kuinka rakennetaan luottamuksellisia suhteita työpaikalla, ja kuinka tilanne korjataan sitoutumisen parantamiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

p-coaching-essentials-leadership-development-training

KÄYTÄNNÖN
COACHING


Käytännon coaching (COACHING ESSENTIALS®) opastaa johtajille, kuinka coachata eli valmentaa käytännössä - eikä vain manageerata eli johtaa asioita. Valmentava johtaja saa ihmiset onnistumaan ja voimaan hyvin. Hän luo luottamusta, parantaa tuottavuutta ja synnyttää hyviä tunteita ja tuloksia.

LUE LISÄÄ

p-organizational-change-leadership-training-programs

IHMISTEN
JOHTAMINEN
MUUTOKSESSA

Ihmisten johtaminen muutoksessa (LEADING PEOPLE THROUGH CHANGE®) opastaa, kuinka johtajat voivat kohdata ihmisten huolenaiheet muutoksen eri vaiheissa ja miten he voivat sovittaa johtamisensa ihmisten tarpeiden mukaan.

LUE LISÄÄ

p-legendary-service-leadership-consulting-services

LEGENDAARINEN
PALVELU

Loistava palvelu (LEGENDARY SERVICE®)  opastaa asiakaspalvelijasi tarjoamaan jatkuvasti erinomaista palvelua niin, että asiakkaasi palaavat yhä uudelleen. Se antaa yrityksellesi todellisen kilpailuedun.

LUE LISÄÄ

ALOITETAANKO?

Blanchardin valmennusohjelmat ja palvelut perustuvat vuosikymmenten tutkimukseen ja käytännön tuloksiin. Niiden kautta voidaan kehittää huipputekijöitä, huippujohtajia ja huippuyrityksiä. Ota yhteyttä ja keskustellaan kuinka voimme auttaa yritystäsi eteenpäin.