pomottaja Vai valmentaja ?

Muistatko, mitä kaikkea olet saanut muilta ihmisiltä? Usein hyvää, et aina. Mutta se, mitä olet muilta saanut ja oppinut, on muokannut sinua. Valmentavan johtamisen ohjelma Käytännon coaching (Coaching Essentials) opastaa nimensä mukaisesti tiiminvetäjillesi, kuinka coachata eli valmentaa käytännössä - eikä vain manageerata eli johtaa asioita. Valmentava johtaja saa ihmiset onnistumaan ja voimaan hyvin. Hän luo luottamusta, parantaa tuottavuutta ja synnyttää hyviä tunteita ja tuloksia.

Organisaatio, jonka tiiminvetäjät on valmennettu valmentajiksi saavuttaa 130% SUUREMALLA TODENNÄKÖISYYDELLÄ TAVOITTEENSA ja siellä nähdään 39% PAREMMAT TULOKSET TYÖNTEKIJÖIDEN sitoutuneisuudessa, tuottavuudessa ja asiakaspalvelussa.

icon-products-step

MIKSI SITTEN VAIN JOKA KAHDESKYMMENES ON VALMENTANUT TIIMINVETÄJÄT VALMENTAMAAN TIIMILÄISIÄÄN?

auta ihmiset saavuttamaan parhaimpansa

Valmennus on olennainen osa johtamista. Valmentava ajattelutapa rakentaa luottamusta ja myönteisiä ihmissuhteita. Valmennustaidot auttavat tiiminvetäjiä ja kaikki muita kehittymään nopeimmin ja pääsemään parhaimpaansa.

icon-products-speed

KIIHDYTÄ KEHITTÄMISTÄ

Tiiminvetäjä, joka hallitsee valmentamisen, tarjoaa juuri oikean määrän opastusta ja tukea. Juuri sopivasti, jolloin tiimin jäsen oppii ja kasvaa tehtävissään nopeimmin.

icon-products-gear

KASVATA ITSENÄISIÄ ONGELMAN-ratkaisijoita

Valmentaminen vahvistaa tiimin jäsenten itseluottamusta, jonka tuloksena he ratkaisevat ongelmat itsenäisesti ja luovasti. Valmentaminen tekee organisaatiostasi ketterän, nopean, tehokkaan ja iskunkestävän.

icon-products-group

Pidä huippuosaajat talossa

Ihmiset, joita valmennetaan, ovat innostuneempia, osaavampia ja valmiimpia pysymään työpaikassaan ja parantamaan yrityksesi mainetta somessa ja elämässä.

icon-products-3-people

vahvista johtamista ja päätöksentekoa

Tiiminvetäjä, joka oppii hyväksi valmentajaksi, on tulevaisuuden johtoryhmäsi jäsen.

RAKENNA KESTÄVÄ

VALMENTAVAN JOHTAMISEN KULTTUURI

Haluat varmasti tiiminvetäjiesi valmentamaan parhaan esiin tiimiensä jäsenistä. Käytännön coaching -valmennus auttaa tekemään sen.

 

Käytännön coaching koostuu valmentavan johtamisen ajattelutavasta ja coachingtaidoista. Valmennus noudattaa coaching ydinkompetensseja, jotaka on määritelty ICF (International Coaching Federation). Ohjelman kehittämisestä ovat vastanneet Blanchardin sertifioidut coachit (ks. lisää coaching.com.) yli 20 vuoden coaching-kokemuksella.

coaching-skills-for-managers-process

aloitetaanko?

Käytännön coaching on yhden päivän mittainen valmennus, joka auttaa johtajia kehittämään heidän coaching-taitoja, joita tarvitaan henkilöstön kehittämisen varmistamiseen.

* High-Impact Performance Management: Maximizing Performance Coaching, 2011, Bersin & Associates