käytännön coaching-taidot johtajille

Usein emme johtajina ymmärrä, miten tärkeää coaching on työntekijöidemme kehittymiselle, kasvulle ja suorituskyvylle. Käytännon coaching™ opettaa johtajillesi miten hyödyntää coachingia tehokkaasti tuottavuuden kasvattamisessa, luottamuksen ja itseohjautuvan kulttuurin rakentamisessa ja parempien tulosten saavuttamisessa.

Organisaatio, jota valmentavat johtajat coaching-taitoihin saavuttaa 130% SUUREMALLA TODENNÄKÖISYYDELLÄ TAVOITTEENSA ja siellä nähdään 39% PAREMMAT TULOKSET TYÖNTEKIJÖIDEN sitoutuneisuudessa, tuottavuudessa ja asiakaspalvelussa.

icon-products-step

MIKSI vain 5 % organisaatioista on valmentanut johtajat coachaamaan heidän työntekijöitään?
Tutustu, miten voimme auttaa sinua valmentamaan johtajasi käytännön coaching-taitoihin.

auta ihmiset saavuttamaan parhaansa coaching-taitojen valmennuksen avulla

Yhdistämällä coaching-tietojen ja taitojen opettelun johtamisvalmennukseesi saat johtajia, jotka osaavat käyttää tehokkaasti coaching-keskusteluja yhteyksien luomiseen, luottamuksen rakentamiseen ja auttamaan työntekijöitä saavuttamaan parhaansa.

mitä johtajien coaching-taitojen parantamisella voi saavuttaa?

icon-products-speed

KIIHDYTÄ KEHITTÄMISTÄ

Johtaja, joka hallitsee coachingin, tarjoaa juuri oikean määrän opastusta ja tukea. Juuri sopivasti, jolloin työntekijä oppii ja kasvaa tehtävissään nopeimmin.

icon-products-gear

KASVATA ITSENÄISIÄ ONGELMAN-ratkaisijoita

Coaching vahvistaa työntekijöiden itseluottamusta, jonka tuloksena he ratkaisevat ongelmat itsenäisesti ja luovasti. Coaching tekee organisaatiostasi ketterän, nopean, tehokkaan ja iskunkestävän.

icon-products-group

Pidä huippuosaajat talossa

Ihmiset, joita coachataan, ovat innostuneempia, osaavampia ja valmiimpia pysymään työpaikassaan ja parantamaan yrityksesi mainetta somessa ja elämässä.

icon-products-3-people

vahvista johtamista ja päätöksentekoa

Johtaja, joka oppii hyväksi coachiksi, on tulevaisuuden johtoryhmäsi jäsen.

RAKENNA KESTÄVÄ

COACHING-KULTTUURI

Haluat varmasti saada johtajasi auttamaan työntekijöitään kehittymään mahdollisimman tehokkaasti. Käytännön coaching -valmennus auttaa tekemään sen.

Käytännön coaching opettaa johtajillesi käytännönläheisesti coaching-ajattelutapaa ja taitoja sekä selkeän coaching-prosessin, joita he tarvitsevat auttaakseen työntekijöitään saavuttamaan parhaansa.

Käytännön coaching™ valmennus perustuu International Coaching Federationin hyviksi havaittuihin coaching-taitoihin. Se on suunnitellut Blanchardin Master Certified Coachien tiimi, jolla on yli 20 vuoden kokemus menetelmien hyödyntämisestä ja parhaista käytännöistä. Blanchard on business coachingin pioneeri ja edelläkävijä maailmassa.

Coaching-taitojen avulla johtajistasi tulee parempia, he osaavat kehittää työntekijöitää ja saavuttavat parempia liiketoiminnallisia tuloksia.

coaching-skills-for-managers-process

aloitetaanko?

Käytännön coaching on yhden päivän mittainen lähivalmennus tai kolme kahden tunnin mittaista etävalmennusta, joka auttaa johtajia kehittämään heidän coaching-taitoja henkilöstön kehittämisen varmistamiseen.

* High-Impact Performance Management: Maximizing Performance Coaching, 2011, Bersin & Associates